Jdi na obsah Jdi na menu

VŠUDYBÝLEK

 

doporučený věk 1. - 4. třída

jako alternativa k pobytu v družině

dubnové téma: VESMÍR  monika-2012-427.jpg

čtvrtek 13,30-15,00

Nabízíme vašim dětem možnost prozkoumat do hloubky a zažít na vlastní kůži to, co je skutečně zajímá.... 
(Kde je konec vesmíru?, Kolik je v mraveništi mravenců?, Kdo má dům ve vzduchu?....) Vytváříme projekty, kde se děti seznámí se světem, pomocí detailů, učí se vzájemným vztahům ve světě.
Práce formou cca měsíčních projektů - např. Putování za přírodními živly, Od zrna k chlebu, Putování za mamuty, Mraveniště, Vesmír, Životní cykly zvířat, Naše město…. (1x týdně 2 hodiny).

 

PROJEKTY: únor/březen - CESTA VODY

                   březen/duben - VESMÍR 

                   květen - PUTOVÁNÍ ZA PÁNEM ZEMĚ

                   červen - VÍTR 

V únoru a březnu jsme hloubali nad tématem VODA. Vyprávěli jsme si, malovali, vyráběli, a hlavně prováděli nejrůznější vodní výzkumy a tvořili knížku, která nám snad i později připomene, jak složitou cestu musí voda na naší planetě vykonávat. Také jsme si odskočili k sopkám, a protože toto téma děti velice zaujalo a mají chuť nadále zkoumat, vrháme se nyní do hlubin vesmíru........


monika-2012-431.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

.....Jak vznikl vesmír? Co jsou to planety? K čemu je dobré slunce? Jak je vesmír velký? Je naše země ve vesmíru?Co všechno je vesmír?

Připravujeme se na Velký třesk - vznik vesmíru. Plníme modrý balónek vším možným - od kovových matek přes čočku, papírky až po korálky, hrách a těstoviny. Jde o to, mít po výbuchu co největší nepořádek..... 

 

VŠUDYBÝLEK CENÍK

 Jednotlivé vstupné

  120,-

 Předplatné 10 návštěv (platné 3 měsíce)

  900,-
   

 

 

Portrét

Statistiky

Online: 6
Celkem: 313098
Měsíc: 3406
Den: 185