Jdi na obsah Jdi na menu

Klub KLÍČEK (Milovice)

 

112.jpg

 

 Klub KLÍČEK probíhá v Rodinném centru Milovice. Jedná se o dopolední program s prvky Montessori určený dětem 3-6 let (individuální práce s Montessori materiálem, ztišení na elipse, společná práce - různé tematické celky, básničky, říkanky, výtvarná dílna, tvoření, pobyt venku.....)

 

Klub probíhá každou středu od 9 do 12 hod.

 

Maximální počet dětí ve skupině je 12 (doprovázených 2 lektorkami).

 

Vzhledem k zaměření programu a omezenému počtu dětí ve skupině je klub vhodný zejména pro předškolní děti, které si teprve začínají zvykat na kolektiv svých vrstevníků. Divočejší povahy se u nás naopak zklidní. Děti se učí jak individuální práci, tak práci ve skupině, mají možnost výběru, učí se komunikaci s kamarády.... 

Pomůcky, které v klubu využíváme, inspirují k novému objevování informací z oblasti praktického života, smyslové výchovy, matematiky, českého jazyka, ale i z oblasti přírodovědy, vlastivědy a prvouky. Při práci s pomůckami se děti učí koncentraci, trpělivosti, sebekontrole, rozvíjí hrubou i jemnou motoriku, grafomotoriku, tvoří se základy čtení, psaní, počítání. 

Samozřejmostí je respektující přístup pedagoga. Uplatňujeme zásady Respektovat a být respektován a při práci využíváme principy Montessori pedagogiky. Všímáme si individuálních potřeb dětí. Děti mají možnost si vše vyzkoušet, osahat, prožít všemi smysly. Takové poznávání vede k hlubšímu pochopení a motivuje děti k dalšímu hledání. 

 106.jpg

 Na program od ledna doplňujeme ještě volná místa.

 

Budeme pokračovat v započatém projektu "Putování za přírodnímy živly" (v březnu nás čeká  téma ZEMĚ  a co na ní roste, co v ní a na ní žije...)


 

 

Školné  2013

 

  leden - únor 2013   1 400,- Kč
  březen - duben 2013   1 200,- Kč
květen - červen 1400,-Kč

 

 V případě zájmu nás prosím kontaktujte na našem emailu nebo na telefonu  739511622. Rády vám poskytneme podrobnější informace.

 


 

066.jpg

 

 

 

 

Mail list


Statistiky

Online: 6
Celkem: 315329
Měsíc: 3445
Den: 125